Skip to main content

Personal coaching

"een snelle en effectieve manier om effectiviteit, gezondheid en succes in werk (en privé) te vergroten"

Contact

Ivo Platvoet Coaching
Zwaluwstraat 3
7523 PV Enschede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +31 (06) 425 24 440

Personal coaching

Herken je dit?

 • Je wilt beter worden in je werk, verder professionaliseren, maar dat lukt niet goed.
 • Je wilt grip krijgen op situaties die lastig voor je zijn.
 • Je vermoedt dat je klachten te maken hebben met stress die je niet kunt stoppen, het kost te veel energie.
 • Je komt er maar niet achter wat je eigenlijk wilt en wat voor jou belangrijk is.
 • Je bent vermoeid. In je werk (en/of privé) loopt te veel energie weg.
 • Dan is individuele coaching (personal coaching) buitengewoon effectief.

Waarom personal coaching?

Het is vaak een hele stap om te erkennen dat je voor je gevoel niet voluit functioneert en leeft. Wat is die vage onvrede? Is er een innerlijke blokkade? En vooral: kun je deze oplossen? Vaak wel. In mijn praktijk zie ik mensen opbloeien, weer zin hebben en zin zien.
Mijn coaching is een snelle manier om effectiviteit, gezondheid en succes te vergroten, in werk en privé. Het kan confronterend zijn, maar het is altijd de basis voor resultaatgerichte persoonlijke groei. Coaching faciliteert je in het vinden van je eigen krachtige antwoorden.

Mijn aanpak?

 • In een voorgesprek verkennen we welke coachingsvraag voor jou speelt en vertalen deze in doelen voor de coaching. Als je leidinggevende (opdrachtgever) instemt  met deze doelen, stuur ik hem/haar een offerte.
  Na zijn/haar akkoord kunnen we starten.
 • In open en intensieve vervolggesprekken raken we snel de kern van je vraag. Ik houd je een spiegel voor, jij hebt de moed om erin te kijken en je te realiseren wat je ziet. Eerst lijken het nog losse puzzelstukjes. Gaandeweg weet je ze steeds beter aan elkaar te passen tot jouw antwoord duidelijk zichtbaar is. Ik gebruik daarbij verschillende coachingstechnieken, afhankelijk van wat de situatie vraagt.
 • Mijn aanpak richt zich op alle belevingsniveaus: op wat je doet (gedrag), wat je ervaart (fysiek), wat je denkt (mentaal) en wat je wilt (zingeving). Zelf ervaren is de krachtigste manier van leren. Omdat mijn coaching daarop gericht is, vindt altijd betekenisvolle ontwikkeling plaats.
 • Na een aantal sessies heb je (vaak verrassende) nieuwe inzichten verworven over jezelf en je functioneren. Met je eigen talenten, creativiteit en kracht kun je nu beter functioneren.
 • Tussentijds en aan het eind van het coachingstraject evalueren we de bereikte resultaten aan de hand van de coachingsdoelen van het begin. Aan het eind van het traject koppelen we deze terug aan je leidinggevende. Vaak gaat dat in een driegesprek, waarbij ik ook aanwezig ben. Het gaat hierbij natuurlijk niet over de inhoud (want die is en blijft tussen ons), maar wat je met de gesprekken concreet voor jezelf en je organisatie hebt bereikt.

Meer weten over Personal coaching voor jou of één van je medewerkers?
Bel mij op 06 - 425 24 440, of mail  me.

Meer over ervaringen van anderen met mijn coachingstrajecten klik hier

Contact

Ivo Platvoet Coaching
Zwaluwstraat 3
7523 PV Enschede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +31 (06) 425 24 440