Skip to main content

Contact

Ivo Platvoet Coaching
Zwaluwstraat 3
7523 PV Enschede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +31 (06) 425 24 440

Over mijzelf

Ik ben 62 jaar, getrouwd en vader van twee, inmiddels volwassen, zoons.

Aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen studeerde ik wiskunde en biologie. Een aantal jaren was ik werkzaam in het onderwijs voordat ik in dienst kwam bij de Gemeente Enschede. Daar werkte ik eerst als sr. Milieutechnisch medewerker aan milieuvraagstukken, later als plaatsvervangend afdelingshoofd. De laatste tien jaar voerde ik als senior ontwikkelspecialist bij de gemeente ontwikkeltrajecten uit met Management teams en afdelingen. Ook coachte ik medewerkers en leidinggevenden met ontwikkelvragen van diverse aard.
Met veel plezier heb ik in totaal 24 jaar voor de gemeente Enschede gewerkt. In 2014 zette ik de stap naar full-time ondernemerschap met mijn eigen praktijk IP Training en Coaching. Zo kan ik zelf volledig eigen verantwoordelijkheid nemen over wat ik doe.

Coaching - natuurlijk en ervaren

Mijn ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling, samen met mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de unieke kracht van mensen en teams die ik begeleid, maken dat ik op een vertrouwde en natuurlijke manier contact maak. Hierdoor creëer ik gemakkelijk een veilige basis voor leren en ontwikkelen.
Het geeft me keer op keer immense voldoening om te zien hoe de puzzelstukjes op hun plaats vallen en de coachee/het team, zelfbewust en krachtig zijn eigen weg gaat.

Effectieve combinatie

Ik help mensen te ontdekken wat hun werkelijk inspireert en waar ze energie van krijgen, omdat hierin hun autenthieke levenskracht en en vitaliteit schuilt.
Tegelijk ben ik gespecialiseerd in het bewust maken en oplossen van eigen weerstanden en belemmeringen, daar waar het nog niet 'vanzelf' stroomt. 
Hierdoor word je zelfbewuster en ben je beter in staat contact te maken met je eigen kracht om deze in te zetten in je werk.
Steeds weer blijkt deze combinatie in mijn coachingstrajecten de sleutel tot heldere inzichten en werkende antwoorden.


Tot slot mijn kernwaarden: bewustzijn, zingeving, verbinding, veiligheid, vertrouwen, respect, doel- en resultaatgerichtheid.

Op  linkedin.com/in/ivoplatvoet/ vindt je meer informatie over mijn opleidingen en werk. 

Heb je vragen, of wil je nog meer weten? Bel me op 06 425 24 440, of mail me.

Contact

Ivo Platvoet Coaching
Zwaluwstraat 3
7523 PV Enschede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +31 (06) 425 24 440